AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğacak bebeği görmek

Kahve falında doğacak bebeği görmek

Kahve falında doğacak bebeği görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında doğacak bebeği gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, galibiyet kazanacağına yorulur.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebek görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında doğacak bebeği görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında doğacak bebeğini emzirmek nazara geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğin adını görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında doğacak olan bebeğini görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir