AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü görmek

Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü görmek

Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü gördüyseniz:

  • Bilmeniz gereken şey şudurBu fırsatlar karşınıza çıkacaklar.

Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına delalettir.

Kahve falında doğacak bebeğin adını görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında doğacak olan bebeğini görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye tabir olunur.

Kahve falında doğacak bebeği görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında doğacak bebeğini emzirmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Kahve falında doğacak bebek görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir