AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz üstü düşmek

Kahve falında diz üstü düşmek

Kahve falında diz üstü düşmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çalışmaların beğeni almayacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına inanılır.

Kahve falında diz üstü düşmek gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında diz üstü düşmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, ayrılanların birleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diz üstü oturmak sağlam bir kariyer edineceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında diz üstü çökmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dizlerin üzerine düşmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üzerine düşmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dizlerinin üstüne düşmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, zenginliği bulacağına inanılır.

Kahve falında diz çöküp ağlamak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında diz çöküp dua etmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir