AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerin üzerine düşmek

Kahve falında dizlerin üzerine düşmek

Kahve falında dizlerin üzerine düşmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dizlerin üzerine düşmek gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Kahve falında dizlerinin üzerine düşmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında dizlerin üzerine düşmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dizlerinin üstüne düşmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında diz üstü düşmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalettir.

Kahve falında dizlerin üzerinde yürümek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dizlerine sarılmak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına yorulur.

Kahve falında dizleri tutmamak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir