AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizleri tutmamak

Kahve falında dizleri tutmamak

Kahve falında dizleri tutmamak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, güzel işler yapacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında dizleri tutmamak gördüyseniz:

  • Zor da olsa, kuralları dikte eden kişilere tolerans göstermeye çalışın.

Kahve falında dizlerinin tutmadığını görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dizleri tutmamak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında diz üstü düşmek bilgilerle donanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında diz ağrısı görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diz ameliyatı olmak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizlerinde uyumak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diz ağrısı çekmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında önünde diz çökmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir