AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizine yaslanmak

Kahve falında dizine yaslanmak

Kahve falında dizine yaslanmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dizine yaslanmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında dizine yaslanmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Kahve falında dizinin üstünde yürümek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dizinde uyumak güleceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün dizine yatmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizinden iğne olmak darlığa düşeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin dizine yatmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin dizine oturmak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir