AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün dizine yatmak

Kahve falında ölünün dizine yatmak

Kahve falında ölünün dizine yatmak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, kendisine kızacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün dizine yatmak gördüyseniz:

  • Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında ölünün dizine yatmak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin dizinde yatmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin dizinde yatmak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dizinde yatmak yaşam standartlarının da yükseleceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın dizine yatmak moral olarak çok iyi hissedeceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin dizine yatmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin dizine yatmak her zaman sevgi göreceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dizine yatmak kıskanılacak projelere imza atılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir