AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin dizine oturmak

Kahve falında sevgilinin dizine oturmak

Kahve falında sevgilinin dizine oturmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, evleneceğinize, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, daha fazla başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin dizine oturmak gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin dizine oturmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin dizine oturmak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında dizine oturmak yeni mallara sahip olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dizine yatmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı alamet eder.

Kahve falında birinin dizinde uyumak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dizini kesmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalettir.

Kahve falında birinin dizine yattığını görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında eşinin dizine yatmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir