AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizine oturmak

Kahve falında dizine oturmak

Kahve falında dizine oturmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, Allah’a dua edeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizine oturmak gördüyseniz:

  • Kararlar almadan önce kar zarar hesabını iyi yapmalısınız.

Kahve falında dizine oturmak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin dizine oturmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin dizine oturmak işlerinin azalacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulmaktadır.

Kahve falında dizinden ameliyat olmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dizinden vurulmak çok hayırlı insan olunacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dizinde yatmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dizinde yattığını görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dizine yaslanmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir