AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dizine oturmak

Kahve falında birinin dizine oturmak

Kahve falında birinin dizine oturmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, bahtın açılacağına, üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin dizine oturmak gördüyseniz:

  • Bir fikrinizin hayat bulmasını istiyorsanız öncelikle dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevgilinin dizine oturmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında dizine oturmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında birinin dizine oturmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin dizinde uyumak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin dizinde yatmak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dizinden yaralanmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Kahve falında dizinde uyumak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine yorulur.

Kahve falında dizine vurarak ağlamak her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir