AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizinde yatmak

Kahve falında dizinde yatmak

Kahve falında dizinde yatmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dizinde yatmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Kahve falında ölünün dizine yatmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dizine yatmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin dizine yatmak çok eğleneceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin dizine yatmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dizine yatmak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin dizine yatmak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizine yatmak gönlünce bir yaşamı olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin dizine yatmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir