AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne kavga etmek

Kahve falında anne kavga etmek

Kahve falında anne kavga etmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne kavga etmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesiyle kavga ettiğini görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen anneyle kavga etmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına yorulur.

Kahve falında ölü anneyle kavga etmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle kavga ettiğini görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annemle kavga etmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet eder.

Kahve falında anne ve babayla kavga etmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir