AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babayla kavga etmek

Kahve falında anne ve babayla kavga etmek

Kahve falında anne ve babayla kavga etmek nefsine uyacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında anne baba kavga ederken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında anne babayı kavga ederken görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine inanılır.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babayla kavga etmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında anne baba kavga etmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, deniz aşırı işler yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir