AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annemle kavga etmek

Kahve falında ölmüş annemle kavga etmek

Kahve falında ölmüş annemle kavga etmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kendisini yıpratacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş annemle kavga etmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanızda ya da ruhen veya fiziksel olarak stres oluşturan konularda rahatlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında anneyle ağız kavgası etmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi kavga ederken görmek rahatının ve gelirinin artacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle kavga yapmak girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işarettir.

Kahve falında anne baba kavga ederken görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, mevki kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babasını kavga ederken görmek bekarlar için evlenmeye, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayı kavga ederken görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında annesiyle kavga ettiğini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir