AnaSayfa / Genel / Kahve falında dize oturmak

Kahve falında dize oturmak

Kahve falında dize oturmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yokluğa düşeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında dize oturmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek etrafınızdaki değişikliklerle başa çıkmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında diz dize oturmak rahatlığa ereceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dize oturmak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dize uzanmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dize kadar denize girmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dize kadar suya girmek engel tanımayan biri olacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dize kadar kar görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dize kadar çamura batmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında dize yatmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir