AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizde yara görmek

Kahve falında dizde yara görmek

Kahve falında dizde yara görmek esenlik bulacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, büyük savaşların yaşanacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, alim insanlardan sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizde yara gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar veya rakipler sizi daha iyi biri yapabilir.

Kahve falında dizden yaralanmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya tabir olunur.

Kahve falında dizde yara görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine yorulur.

Kahve falında kendi evini dizmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, malların çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında sıraya dizmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında balık dizmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, rızkın genişlemesine işaret etmektedir.

Kahve falında ipe altın dizmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ev eşyası dizmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı dizmek yaşanan kötü anıların silineceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir