Kahve falında kendi evini dizmek

Kahve falında kendi evini dizmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, iyi geçiminin biteceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hak ve din yolunu bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kendi evini dizmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların veya düzenlemelerin bazı şartları konusunda prensiplerinize bağlı kalmanız önem taşıyabilir.

Kahve falında kendi evini dizmek bekarlar için evlenmeye, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ev eşyası dizmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, geniş bir ev satın alacağına delalet eder.

Kahve falında raf dizmek ağız tadının bozulmayacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık dizmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında dizden yaralanmak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boncuk dizmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına yorulur.

Kahve falında boncuk dizdiğini görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık makinesine bulaşık dizmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, yersiz yere suçlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir