AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık dizmek

Kahve falında balık dizmek

Kahve falında balık dizmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık dizmek gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Kahve falında balık dizmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında dizde morluk görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında inci dizmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret eder.

Kahve falında şişe et dizmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında raf dizmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalye dizmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fayans dizmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kiremit dizmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir