AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıraya dizmek

Kahve falında sıraya dizmek

Kahve falında sıraya dizmek küfürlü söze, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıraya dizmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız hızlı şekilde ilerliyor, imajınız güçleniyor ya da yıldızınız parlıyor.

Kahve falında sıraya dizmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında dizden yaralanmak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta dizdiğini görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev eşyası dizmek güzel gelişmeler yaşanacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalet eder.

Kahve falında balık dizmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandalye dizmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli boncuk dizmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dizde yara görmek onu doyasıya yaşayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir