AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerinin bağı çözülmek

Kahve falında dizlerinin bağı çözülmek

Kahve falında dizlerinin bağı çözülmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kalabalıktan uzak olacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işarettir.

Kahve falında dizlerinin bağı çözülmek gördüyseniz:

  • Para konularında ya savurganlığa varacak kadar eli açık ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında dizlerinin bağı çözülmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, günbegün kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında soru çözmeye çalışmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınav sorularını çözememek ilişkilerin noktalanacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında test çözememek uzun yıllar yaşayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet eder.

Kahve falında soru çözememek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, elindekileri de kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında sınavda soru çözememek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında test çözerken görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyünün çözüldüğünü görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir