AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin uzadığını görmek

Kahve falında dişlerinin uzadığını görmek

Kahve falında dişlerinin uzadığını görmek işlerin büyüyeceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına işarettir.

Kahve falında dişlerinin uzadığını gördüyseniz:

  • Mutlu olmak istiyorsanız, ilk önce siz bir adım atmalısınız.

Kahve falında dişlerinin uzadığını görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerin uzadığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşları uzamak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında saçları uzadığını görmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sakalını uzadığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir