AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin üst üste bindiğini görmek

Kahve falında dişlerinin üst üste bindiğini görmek

Kahve falında dişlerinin üst üste bindiğini görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kötü sözler duyacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında dişlerinin üst üste bindiğini gördüyseniz:

  • Problemeleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Kahve falında dişlerinin üst üste bindiğini görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste diş görmek haklılığının anlaşılacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste pantolon giymek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste sigara içmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste halı görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, Allah’a dua edeceğine rivayet eder.

Kahve falında üst üste sevdiğin kişiyi görmek şerefli bir hayat süreceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, yeni işlere atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir