AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste ev görmek

Kahve falında üst üste ev görmek

Kahve falında üst üste ev görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, muradınıza ereceğinize, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında üst üste ev gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Kahve falında üst üste ev görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında üst üste kuran görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye alamet eder.

Kahve falında üst üste sevdiğin kişiyi görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, huzurlu günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki gün üst üste aynı kişiyi görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, yanlış işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste at görmek her gün daha fazla dolacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek kişinin kötü günler geçireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste ölüm görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir