AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste halı görmek

Kahve falında üst üste halı görmek

Kahve falında üst üste halı görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, saygınlık elde edeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işlerin kapanacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste halı gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Kahve falında üst üste halı görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste sevdiğini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet eder.

Kahve falında iki gün üst üste aynı kişiyi görmek emeklerinin boşa gideceğine, yanlış anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında üst üste aynı kişiyi görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste çorap giymek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında üst üste kaban giymek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, bahtının da çok parlak olacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste ekmek görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir