AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste sıkışmak

Kahve falında otobüste sıkışmak

Kahve falında otobüste sıkışmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalettir.

Kahve falında otobüste sıkışmak gördüyseniz:

  • Problemlerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında otobüste sıkışmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına yorulur.

Kahve falında köşeye sıkışmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına delalettir.

Kahve falında yolda sıkışmak kişinin adeta gençleşeceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine işarettir.

Kahve falında kızla el sıkışmak varolan borçların ödeneceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kafası sıkışmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinin sıkıştığını görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayaya sıkışmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir