AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin kanamasını görmek

Kahve falında dişlerinin kanamasını görmek

Kahve falında dişlerinin kanamasını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin kanamasını gördüyseniz:

  • Koşullar farklılaşıyor.

Kahve falında dişlerinin kanamasını görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine yorulur.

Kahve falında diş çıkması ve kanaması görmek bol kazanç elde edileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına delalettir.

Kahve falında diş kanaması görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulur.

Kahve falında dişlerinin kanayarak döküldüğünü görmek şansın yaver gideceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerleşme kanaması görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burun kanamasını görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudağın kanaması görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında el kanaması görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir