AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerleşme kanaması görmek

Kahve falında yerleşme kanaması görmek

Kahve falında yerleşme kanaması görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, konuşmaz olacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerleşme kanaması gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazalara açıksınız.

Kahve falında yerleşme kanaması görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başının kanamasını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kana kana şarap içmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağın kanamasını görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında su içmek kanamamak işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kana kanasu içmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamileyken kanama olduğunu görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, sayılacağına ve sevileceğine delalettir.

Kahve falında dudak kanaması görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir