AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş çıkması ve kanaması görmek

Kahve falında diş çıkması ve kanaması görmek

Kahve falında diş çıkması ve kanaması görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Kahve falında diş çıkması ve kanaması gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Kahve falında diş çıkması ve kanaması görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında diş çıkması görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yeni diş çıkması görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Kahve falında diş çıkmasını görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ön diş çıkması görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin çıkmasını görmek güzelleşeceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında dişlerin çıkmasını görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulur.

Kahve falında bebeğinin diş çıkmasını görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir