AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş arasında ip görmek

Kahve falında diş arasında ip görmek

Kahve falında diş arasında ip görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Kahve falında diş arasında ip gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Kahve falında diş arasında ip görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet eder.

Kahve falında dişin arasında ip görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerinin arasında açıldığını görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş arasında kıl görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında diş arasını temizlemek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında diş arasında saç görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin arasında et görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir