AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini yıkamak

Kahve falında dişlerini yıkamak

Kahve falında dişlerini yıkamak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, bütçesinin küçüleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini yıkamak gördüyseniz:

  • Sosyal medyada veya teknoloji alanında başlangıçlar veya bitişler söz konusu olabilir.

Kahve falında dişlerini yıkamak ünleneceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında diş yıkamak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dişleri yıkamak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında takma diş yıkamak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında diş kırılmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında takma diş almak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında bozuk dişler görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerini kirli görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir