AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk dişler görmek

Kahve falında bozuk dişler görmek

Kahve falında bozuk dişler görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk dişler gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Kahve falında diş bozukluğu görmek kendisini iyi hissedeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk diş görmek hanesinin bollukla dolacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına delalettir.

Kahve falında bozuk dişler görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri bozuk görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde bozuk para görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk üzüm görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bozuk muz görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu bozuk para görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir