AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kırılmak

Kahve falında diş kırılmak

Kahve falında diş kırılmak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine işarettir.

Kahve falında diş kırılmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla yaşayabileceğiniz problemleri doğru yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında diş kırılmış görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında azı diş kırılması görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerimin kırıldığını görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek yiyip içeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dişlerin kırılması görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında alt dişlerin kırıldığını görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında dişlerinin kırıldığını görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir