AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri yıkamak

Kahve falında dişleri yıkamak

Kahve falında dişleri yıkamak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişleri yıkamak gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Kahve falında dişleri yıkamak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında takma diş yıkamak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında diş yıkamak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında dişlerini yıkamak ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında iki diş görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında ön diş kırılması görmek iyi geçineceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında çürük siyah diş görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oyuk diş görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir