AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini göstermek

Kahve falında dişlerini göstermek

Kahve falında dişlerini göstermek ekmek bulamayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini göstermek gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatle seçmenizde fayda var.

Kahve falında dişlerini göstermek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında kuran göstermek neşenin ve mutluluğun geleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında tırnak göstermek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında saygı göstermek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında kıbleyi göstermek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Kahve falında mezar yeri göstermek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına alamet eder.

Kahve falında birine ev göstermek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünü göstermek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir