AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sakal görmek

Kahve falında sık sakal görmek

Kahve falında sık sakal görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sık sakal gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında sık sakal görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek yükseleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağı sıkan yüzük görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında birini sık sık görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının silah sıktığını görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıklamen çiçeği görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında birini sık görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sık orman görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir