AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık uçmak

Kahve falında sık sık uçmak

Kahve falında sık sık uçmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, diplomalarının artacağına yorulur.

Kahve falında sık sık uçmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan cazip gibi görünen koşullara detaycı yaklaşmamanız durumunda kayıplar söz konusu olabilir.

Kahve falında sık sık uçmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sık sık idrar yapmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının sıktığını görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında dişini sıktığını görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sık sık deprem görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sık sık kıyafet değiştirmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına rivayet eder.

Kahve falında sık sık sevdiğini görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık birini görmek yüklü miktarda para kazanacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir