AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarak ve ayna görmek

Kahve falında tarak ve ayna görmek

Kahve falında tarak ve ayna görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarak ve ayna gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Kahve falında tarak ve ayna görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynalı tarak görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yiyip içeceğine işaret eder.

Kahve falında ayna tarak görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ayna ve tarak görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kişinin başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında metal tarak görmek ruhani önderlik yapacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski tarak görmek müşterilerinin çoğalacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında tahta tarak görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bit tarağı görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir