AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kırık tarak görmek

Kahve falında dişi kırık tarak görmek

Kahve falında dişi kırık tarak görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, sonradan da çok üzüleceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında dişi kırık tarak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ilişkilerinizi renklendirebilir.

Kahve falında dişi kırık tarak görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık tarak görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işlerinin düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında deniz tarağı görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kirli tarak görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tarak yutmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir