AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz tarak görmek

Kahve falında temiz tarak görmek

Kahve falında temiz tarak görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, ne yapacağını şaşıracağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında temiz tarak gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Kahve falında temiz tarak görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın tarak görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, eline büyük paralar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişi kırık tarak görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalet eder.

Kahve falında aynalı tarak görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tarak hediye almak fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kötü günlerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında kıllı tarak görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birinden tarak aldığını görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir