AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin yok olduğunu görmek

Kahve falında dişinin yok olduğunu görmek

Kahve falında dişinin yok olduğunu görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin yok olduğunu gördüyseniz:

  • Gereksiz talepler karşısında ödünler vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında dişinin yok olduğunu görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi yok görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında yok etmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında burnunun yok olduğunu görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yok olmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulda yoklama almak istediği gibi hareket edeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında cinleri yok etmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, elini haramdan uzak tutacağına delalettir.

Kahve falında dünyanın yok olmasını görmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir