AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda yoklama almak

Kahve falında okulda yoklama almak

Kahve falında okulda yoklama almak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda yoklama almak gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Kahve falında okulda yoklama almak attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yokluk görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayın yok olduğunu görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında elleri yok görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında yokustan cikmak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında şeytanı yok etmek kazançlı bir işe girileceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir