AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi yok görmek

Kahve falında dişi yok görmek

Kahve falında dişi yok görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, esenleyeceğine, ömür boyu süreceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi yok gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında dişi yok görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinin yok olduğunu görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kolunu yok görmek patlama noktasına geleceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında diş yok görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalettir.

Kahve falında cinleri yok etmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yokluk çekmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin yok olduğunu görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir