AnaSayfa / Genel / Kahve falında yok olmak

Kahve falında yok olmak

Kahve falında yok olmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, büyük başarılar elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında yok olmak gördüyseniz:

  • Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz.

Kahve falında ayın yok olduğunu görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kabenin yok olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının yok olduğunu görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek mutluluktan havalara uçulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak yok görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın yok olmasını görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kapının yok olduğunu görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında işyerinin yok olduğunu görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir