AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişin salladığını görmek

Kahve falında dişin salladığını görmek

Kahve falında dişin salladığını görmek korkularını yeneceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dişin salladığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin için neler yapabileceğine değil, sizin diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında dişinin salladığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında dişin salladığını görmek başarılarının devam edeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında dişini sallamak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan el sallamak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebeği sallamak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başbakana el sallamak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında ip sallamak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulur.

Kahve falında trene el sallamak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir