AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında sallamak

Kahve falında ayağında sallamak

Kahve falında ayağında sallamak ticarete atılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, saygın biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında sallamak gördüyseniz:

  • Tesadüfi veya şaşırtıcı olaylar gelecek planlarınızı veya gelecekte kuracağınız iş birliklerini ya da ilişkilerinizin geleceğini etkileyebilir.

Kahve falında ayaklarını sallamak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği ayağında sallamak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarında bebek sallamak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında ayak sallamak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulur.

Kahve falında ayağında sallamak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayağında bebek salladığını görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında ayağını sallamak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Kahve falında ayağımda bebek salladığını görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir