AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediyede çalışmak

Kahve falında belediyede çalışmak

Kahve falında belediyede çalışmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulur.

Kahve falında belediyede çalışmak gördüyseniz:

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Kahve falında belediyede çalışmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş belediye başkanı görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulur.

Kahve falında belediyeye girmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsü binmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, ister istemez başının belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsünü sürmek işlerinin de rast gideceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye binası görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında belediyede işe girmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir