AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinde çalışmak

Kahve falında cezaevinde çalışmak

Kahve falında cezaevinde çalışmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında cezaevinde çalışmak gördüyseniz:

  • Güvenliği ön plana almalısınız.

Kahve falında cezaevinde çalışmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde mahkum görmek gözyaşının dineceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevi arabası görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevindeki birini görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi cezaevinde görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında açık cezaevi görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevi görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevi girmek refah içinde olacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir