AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga etmeye çalışmak

Kahve falında kavga etmeye çalışmak

Kahve falında kavga etmeye çalışmak fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, nefsine uyacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, zor günlerin sona ereceğine, huzurlu günlerin geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kavga etmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Vizyonunuzu sezgilerinizle birleştirmeniz durumunda ise, her şey harika olabilir.

Kahve falında kavga etmeye çalışmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine yardım etmeye çalışmak saygınlığının da artacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yardım etmeye çalışmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dua etmeye çalışmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işarettir.

Kahve falında birini ikna etmeye çalışmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında telefon etmeye çalışmak deniz aşırı işler yapılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ikna etmeye çalışmak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla kavga ettiğini görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir