AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını göstermek

Kahve falında bacağını göstermek

Kahve falında bacağını göstermek maddi açıdan ferahlamaya, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını göstermek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bacağını göstermek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak göstermek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev göstermek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalet eder.

Kahve falında yön göstermek işlerinin kısa zamanda açılacağına, haram mal yiyip içeceğine inanılır.

Kahve falında birine yüzük göstermek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgi göstermek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para göstermek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, yüzünün kızaracağına işarettir.

Kahve falında göğsünü göstermek kolaylığa kavuşacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir