AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını göstermek

Kahve falında saçını göstermek

Kahve falında saçını göstermek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, nimet ve berekete ereceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, işinde büyük başarılar alacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını göstermek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında saç göstermek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulur.

Kahve falında saçını göstermek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağını göstermek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük göstermek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında çeyizini göstermek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah göstermek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında göğsünü göstermek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında mezar yeri göstermek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir